Particulier

Maximaal rendement uit energie

Ontdek de kracht van onze geavanceerde lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen. Deze innovatieve technologie biedt jou een wereld van voordelen:

thuisbatterij/thuisaccu modulair

Verdien geld

Verkoop jouw goedkope energie aan derden en verdien aan jouw oplossing van DynaPods.

Goedkoopste energie

Koop jouw energie áltijd tegen het voordeligste tarief in.

Geheel automatisch

Ons slimme algoritme regelt alles volledig automatisch.

100% in controle

Bekijk je besparingen en opbrengsten live in onze app.

Super veilig

Onze accu's kunnen niet ontbranden of ontploffen (Cat l cellen).

100% Groen stroom

Alle energie wordt 100% duurzaam gewonnen.

BTW Terugvragen voor consumenten

Consumenten die een thuisbatterij kopen – met óf zonder zonnepanelen – kunnen bij de Belastingdienst de btw terugvragen die op de batterij zit.

Particulier

Maximaal rendement uit energie

Ontdek de kracht van onze geavanceerde lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen. Deze innovatieve technologie biedt jou een wereld van voordelen:

Dé energieoplossing voor particulieren

Thuisbatterij | energie opslag systeem

DynaPods benut elektriciteit tegen voordelige tarieven en verkoopt deze strategisch, afgestemd op uw behoeften en eigen verbruik. U profiteert, zonder enige zorg.

Op de smartphone een meting van de DynaPod

Maak gebruik van overschotten

Tijdens zonnige en winderige dagen zijn er momenten van overvloedige groene energie, opgewekt door zonnepanelen en windmolens, die wordt teruggevoerd naar het net. Dankzij een dynamisch energiecontract profiteert u van voordelige, soms gratis elektriciteit en zelfs potentiële inkomsten. Deze tarieven worden dagelijks, rond 13.00 uur, voor de komende drie dagen vastgesteld.

Zelfs meerwaarde zonder negatieve energieprijzen

Solarpods heeft een geavanceerde Dynapods Box ontwikkeld, die tot drie dagen vooruit tarieven analyseert en een optimale strategie creëert voor kostenefficiënte energiehandel. 

Onze accu’s worden slim opgeladen wanneer de stroom voordelig, zelfs gratis is, en het overschot wordt met winst verkocht. Zelfs op dagen zonder gratis stroom, kopen we in op de laagste tarieven en verkopen we tegen de hoogste prijzen. Ons unieke systeem creëert waarde zonder negatieve energieprijzen.

Batterijopslag
Grote accu voor zonnepanelen bij DynaPods

Accu voor zonnepanelen

In combinatie met uw eigen zonnepanelen optimaliseert DynaPods het energiegebruik. Het systeem gebruikt locatiegegevens en weersvoorspellingen om de beste dagprijs te bepalen en de meest efficiënte manier om de accu’s op te laden.

Let op: dit systeem vereist een dynamisch stroomcontract bij uw energieleverancier en houdt rekening met:

Energy reimagined

De potentie van thuisbatterijen

De ontwikkelingen op de energiemarkt hebben het potentieel van batterijen alleen maar doen groeien. Met name in deze onzekere tijden met de energiecrisis en een aanstaande energietransitie is dit hét moment om gebruik te gaan maken van thuisbatterijen.

Je kunt bijvoorbeeld (bij een zogenaamd dynamisch contract) terugleveren aan het net wanneer de prijs hoog is. Zonder batterij is dit alleen mogelijk wanneer de zon schijnt en dat is nou net het moment dat er zoveel aanbod is, dat de prijs die je krijgt zeer laag is.

Ook bij stroomstoringen of uitval gebruik je gewoon stroom uit de SolarPods thuisbatterij.

Persoonlijk advies

op maat

Benieuwd of DynaPods een interessante oplossing voor u is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder en beantwoorden alle vragen.