FAQ

Klaar voor de energierevolutie?

Dynapods is, net als jij, klaar met traditionele energieleveranciers. Klaar met afhankelijk zijn, klaar met exorbitante, wisselende tarieven en klaar met onzekerheid over energierekeningen.

Mijn DynaPod heeft een storing, heb ik dan wel nog stroom?

Ja, je kunt altijd nog gewoon stroom verbruiken via het net.

Ik ga verhuizen, wat gebeurt er met mijn DynaPod?

Een DynaPod is van jou en kan eenvoudig worden verhuisd naar je nieuwe woning of kantoor.

Wat is het verschil met een reguliere thuisbatterij?

Een reguliere thuisbatterij slaat enkel stroom panelen op. Een Dynapod koopt stroom in op goedkoopste moment, ook als je (nog) geen zonnepanelen hebt.

Kan ik zonder stroom komen te zitten?

Nee, nooit. Het algoritme checkt altijd het laadniveau van uw batterij en zal deze opladen wanneer nodig. Zelfs als u niet meer bent aangesloten bij een energieleverancier.

Hoe snel kan ik mijn investering terugverdienen?

Dit is geheel afhankelijk van uw situatie. Denk aan de hoogte van je verbruik, de batterijcapaciteit, je verbruik en of je zonnepanelen hebt. Voor een specifieke besparing kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wat is de salderingsregeling?

De salderingsregeling betekent dat je opgewekte stroom van je zonnepanelen kunt terugleveren tegen een vergoeding. Op dit moment kun je 100% van je overschot tegen een vergoeding terugleveren. Vanaf 2025 is dit 65%, geleidelijk afgebouwd tot 0% in 2031.

Hoe snel kan ik mijn Dynapod hebben?

Voor (zakelijke) grootverbruik kun je binnen 2 maanden gebruikmaken van een DynaPod totaaloplossing. Voor particulieren zelfs al binnen 1-2 weken.

Hoe krijg ik inzicht in de prestaties van mijn DynaPod?

Als je gebruik maakt van een DynaPod, kun je altijd je statistieken inzien via onze app.

Bieden jullie garantie op DynaPods?

Ja, een DynaPod gaat gegarandeerd zeker 15 jaar mee.

Zijn DynaPods thuisbatterijen veilig?

Onze thuisbatterijen gebruiken ijzerfosfaat en zijn geen lithiumbatterijen. Deze accuvorm is daardoor niet alleen extreem veilig, maar heeft ook een veel langere levensduur en heeft weinig onderhoud nodig.