Populaire sectoren

Een drastisch lagere energierekening met een DynaPods thuisbatterij? Ons unieke algoritme, koopt automatisch de goedkoopst mogelijk stroom in.

Thuisbatterij van DynaPods

In een tijd waarin duurzame energie en zelfvoorziening steeds belangrijker worden, biedt een thuisbatterij een innovatieve oplossing voor energieopslag en -beheer. Of je nu zonnepanelen heeft of overweegt óf zelfs geen zonnepanelen heeft, een thuisbatterij kan jouw energie-efficiëntie aanzienlijk verhogen. Zeker nu de terugverdientijd van zonnepanelen aanzienlijk langer wordt door de afbouw van de salderingsregeling.

Geld verdienen met een Thuisbatterij


De thuisbatterij van DynaPods onderscheidt zich van andere aanbieders doordat het gebruik ervan niet afhankelijk is van zonnepanelen. Dankzij ons uniek algoritme dat energie inkoopt op momenten dat er een overvloed aan goedkope, groene energie beschikbaar is. Bijvoorbeeld op zonnige en winderige dagen.

Hoe werkt dat dan?


DynaPods gebruikt jouw dynamisch energiecontract, kijkt wanneer de tarieven het gunstigst zijn en koopt op basis daarvan zo voordelig mogelijk in! Ons algoritme regelt automatisch de aankoop van energie, waardoor je altijd profiteert van de laagst mogelijke energietarieven, zonder afhankelijk te zijn van externe factoren. Meer opgeslagen dan je nodig hebt? Dan verkoopt het algoritme dit overschot automatisch terug wanneer de energietarieven weer zijn gestegen.

 

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Previous slide
Next slide

Thuisbatterij kopen

Bij het overwegen van de aankoop van een thuisbatterij zijn er verschillende factoren waarmee je rekening mee moet houden. De capaciteit die je nodig hebt moet passen bij jouw verbruikspatroon. Dynapods biedt modulaire thuisbatterijen, samen te stellen met de volgende capaciteiten:

Thuisbatterij 5 kwh

Thuisbatterij 10 kwh

Thuisbatterij 20 kwh

Thuisbatterij 30 kwh

40 kwh en hoger (tot 160 kwh)

Weten welke oplossing het beste past bij jouw behoeften en verbruikspatroon? Vraag binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte aan, op basis van uw stituatie:

Verdien geld

Onze software koopt stroom in op momenten wanneer de tarieven laag, gratis of negatief zijn en verkoopt deze wanneer de tarieven hoger zijn.

EPEX en onbalansmarkt

Onze software handelt zowel op de EPEX als de onbalansmarkt, waardoor het rendement hoger is en de terugverdientijd aanzienlijk korter.

Geheel automatisch

Ons slimme algoritme regelt alles volledig automatisch.

100% in controle

Bekijk je besparingen en opbrengsten live in onze app.

Super veilig

Onze accu's kunnen niet ontbranden of ontploffen (CAT L cellen).

100% Groen stroom

Alle energie wordt 100% duurzaam gewonnen.

Goedkope energie, ook zónder zonnepanelen

Thuisbatterij en zonnepanelen

Genieten van de laagst mogelijke energietarieven met DynaPods is mogelijk voor zowel voor huishoudens mét als zónder zonnepanelen.

U heeft al zonnepanelen

Als je al zonnepanelen hebt, biedt een DynaPod de mogelijkheid om de overdag opgewekte zonne-energie op te slaan voor later gebruik. Dit is vooral handig in de avonduren wanneer er meer energie wordt verbruikt, maar de zonnepanelen geen stroom opwekken. Schijnt de zon langere periodes niet? Zelfs dan profiteer je van de laagst mogelijke stroomtarieven, dankzij ons algoritme dat de stroom op een zo goedkoop mogelijk moment voor je inkoopt en opslaat. Hierdoor verlaag je jouw energiekosten aanzienlijk en wordt je minder afhankelijk van het energienet.

U heeft (nog) geen zonnepanelen

Voor huishoudens zonder zonnepanelen is DynaPods ook zeer gunstig. Dankzij ons algoritme, dat energie inkoopt tijdens momenten van overvloed aan groene energie (zoals zonnige en winderige dagen), kun je profiteren van lage of soms zelfs gratis elektriciteitstarieven, zonder afhankelijk te zijn van eigen zonne-energieproductie. Deze aanpak vermindert jouw afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers en biedt een duurzamere energieoplossing.

Doe mee met de energierevolutie!

Klaar om energie onafhankelijk te worden? Zeg hallo tegen de toekomst van energie met DynaPods. Neem vandaag nog de eerste stap naar een energieonafhankelijke toekomst met DynaPods! Weten hoe het werkt en hoe DynaPods jou kan helpen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!