Populaire sectoren

Last van netcongestie?

Netcongestie Opgelost Met Dynapods

Netcongestie is een groeiend probleem dat veel ondernemers voor uitdagingen stelt. Bij Dynapods begrijpen we deze uitdagingen en bieden we innovatieve oplossingen om de impact van netcongestie te minimaliseren en uw bedrijf efficiënt te laten functioneren. Dit doen we met onze slimme, zakelijke accu containers i.c.m. met ons geavanceerde algoritme.

Wat is netcongestie?

Wanneer de vraag naar elektriciteit het aanbod op het elektriciteitsnet overschrijdt, leidt dit tot overbelasting. Dit kan resulteren in stroomuitval, hogere energiekosten en verminderde betrouwbaarheid van uw energievoorziening. Vooral bedrijven die afhankelijk zijn van een constante en stabiele energievoorziening ondervinden de negatieve gevolgen van netcongestie.

Een dynapod wordt ingesteld om netcongestie op te lossen

De Gevolgen van Netcongestie voor Ondernemers

Voor ondernemers kan netcongestie verschillende problemen veroorzaken:
    Productieverlies: Onverwachte stroomuitval kan leiden tot stilstand in productieprocessen.
    Hogere Kosten: Verhoogde vraag kan de energiekosten opdrijven, wat uw operationele kosten doet stijgen.
    Betrouwbaarheidsissues: Klanten en partners rekenen op uw betrouwbaarheid; netcongestie kan deze ondermijnen.

Bij Dynapods bieden we een scala aan producten die speciaal zijn ontworpen om de gevolgen van netcongestie te bestrijden. Onze accu containers zijn de perfecte oplossing om uw energievoorziening stabiel en betrouwbaar te houden.

  • Innovatieve Technologie: Onze accu batterijen maken gebruik van de nieuwste technologie om een betrouwbare energieopslag te garanderen.
  • Schaalbaarheid: Of u nu een klein bedrijf of een grote onderneming bent, onze oplossingen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften.
  • Kostenefficiënt: Door energie op te slaan tijdens daluren en te gebruiken tijdens piekuren, kunt u aanzienlijk besparen op energiekosten.
  • Betrouwbaarheid: Onze accu container zorgt voor een constante stroomvoorziening, zelfs tijdens periodes van hoge vraag en netcongestie.

Dynapods: Uw Partner het Oplossen van Netcongestie

Hoe het werkt?

Onze container batterijen slaan energie op tijdens periodes van lage vraag of wanneer duurzame energiebronnen zoals zonne- of windenergie overvloedig beschikbaar zijn. Deze energie kan vervolgens worden gebruikt tijdens piekuren of wanneer er netcongestie optreedt. Dit zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd over de benodigde energie beschikt, ongeacht de situatie op het elektriciteitsnet.

Altijd de goedkoopste stroom

Dankzij onze geavanceerde algoritmen kopen we elektriciteit wanneer de tarieven laag zijn en deze worden opgeslagen, zodat jij altijd de voordeligste stroom krijgt. Ook al zijn er schommelingen op de energiemarkt. 

Op de smartphone een meting van de DynaPod
Logo van DynaPods op een raam

Onafhankelijkheid

Met DynaPods neem je de controle terug over jouw energierekening. Je bent niet langer gebonden aan de hoge prijzen van energieleveranciers. Jouw energie, jouw regels. Simpel. 

De enige aanbieder in Nederland

DynaPods is de enige aanbieder in Nederland met deze innovatieve oplossing. Wij zetten de standaard voor betaalbare, duurzame energie in Nederland. 

De 3 eigenaren van DynaPods

Doe mee met de energierevolutie!

Klaar om de uitdagingen van netcongestie aan te pakken en uw energievoorziening te optimaliseren? Neem vandaag nog contact op met Dynapods. Onze experts staan klaar om je vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing voor jouw bedrijf te ontwikkelen.

Bereken uw voordeel

Door gebruik te maken van ons rekenmodel kunt u nauwkeurig bepalen welk batterijopslagsysteem het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften. U ontvangt een gratis, persoonlijk rapport. Dit rapport geeft u niet alleen inzicht in de meest geschikte batterijoplossing, maar ook in de mogelijke omzet, terugverdientijd en CO2-besparingen die deze oplossing voor u kan betekenen.

Rekenmodel

Bereken uw voordeel

Om uw mogelijk omzet, terugverdientijd en CO2-besparing zo gericht mogelijk te kunnen bepalen, hebben we de volgende gegevens van u nodig: