Een efficiënte accu container voor energieopslag: de ideale oplossingen voor bedrijven en VVE’s, met geavanceerde technologie en duurzame opties.

Accu Container

Een accu container biedt een innovatieve oplossing voor energieopslag en -distributie, vooral nuttig voor bedrijven, bungalowparken en VVE’s. Deze containers, zoals het SolarPods Container Opslag Systeem, zijn ontworpen om de opslag van energie gegenereerd door bronnen zoals zonnepanelen te maximaliseren. Dit systeem maakt het mogelijk om energie op te slaan die anders terug naar het netwerk zou worden gestuurd, wat vooral belangrijk is gezien de toenemende capaciteitsproblemen van veel energienetwerken.

Vorige slide
Volgende slide

Accu Opslag Container

Een accu opslag container dient als een persoonlijke energiecentrale, waarmee gebruikers minder afhankelijk zijn van het net en duurzamere energiekeuzes kunnen maken. 

Door het efficiënte gebruik van zonne- en windenergie helpen deze systemen om zowel milieuvriendelijker als kosteneffectiever te zijn. Dit is vooral relevant wanneer duurzaam opgewekte energie, zoals zonne- of windenergie, niet direct verbruikt kan worden en dus opgeslagen moet worden voor later gebruik

Word onafhankelijk

Innovatieve Energiecontracten

Een interessant aspect van moderne accu containers, zoals die van DynaPods, is hun compatibiliteit met dynamische energiecontracten. Ons uniek algoritme maakt het mogelijk om stroom in te kopen en op te slaan in jouw accu container, wanneer die het goedkoopst is. Op momenten dat er overschotten zijn, bijvoorbeeld door opwekking van zonne-energie. Heb je deze energie niet direct nodig en zijn de energieprijzen weer gestegen? Dan verkoopt ons algoritme deze op een later tijdstip tegen een hogere prijs.

Accu Container: Technische Kenmerken

De veiligheid en betrouwbaarheid van accu containers zijn van cruciaal belang. De energie opslag systemen van SolarPods, gebruiken CATL LFP batterijen en hebben een dubbel brandblussysteem en een 1+1 redundantieontwerp om maximale veiligheid te garanderen. Vooraf geïnstalleerd in de fabriek voor eenvoudige installatie ter plaatse en bevatten geïntegreerde BMS/EMS voor diverse toepassingen, evenals cloudcontrole voor moeiteloze bediening.

Een ander belangrijk aspect is de efficiëntie. Systemen met 100% DoD (Depth of Discharge) helpen de ROI (Return on Investment) te verbeteren. Ze besparen capaciteit en kunnen indien nodig uitgebreid worden. Daarnaast is het HVAC-ontwerp vaak energiebesparend en efficiënt.

Veilig
& Betrouwbaar

Eenvoudig
& Gebruiksvriendelijk

Zuinig
& Efficiënt

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Doe mee met de energierevolutie!

Klaar om energie onafhankelijk te worden? Zeg hallo tegen de toekomst van energie met DynaPods. neem vandaag nog de eerste stap naar een energieonafhankelijke toekomst met DynaPods! Weten hoe het werkt en hoe DynaPods jou kan helpen? Vraag een vrijblijvende offerte aan!