Populaire sectoren

Over DynaPods

Ons unieke systeem

Tijdens zonnige en winderige dagen zijn er momenten van overvloedige groene energie, opgewekt door zonnepanelen en windmolens, die wordt teruggevoerd naar het net. Dankzij een dynamisch energiecontract profiteer je van voordelige, soms gratis elektriciteit en zelfs potentiële inkomsten. Deze tarieven worden dagelijks, rond 13.00 uur, voor de komende drie dagen vastgesteld. DynaPods regelt dit volledig automatisch voor jou.

Energy reimagined

Teamwork makes the dream work

We zijn Ray, Lesley en Eric en samen hebben we besloten om een bedrijf op te zetten dat mensen helpt om hun energierekening betaalbaar te houden. Onze motivatie hiervoor is simpel: we willen bijdragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd mensen helpen om geld te besparen.

 

Ons team

Ray

Founder

Les

Founder

Eric

Founder

Onze thuisbatterij is de perfecte oplossing voor iedereen die minder afhankelijkheid wil zijn van het elektriciteitsnet en controle wil krijgen over zijn energieverbruik. Het is een back-up power indien nodig en een middel om geld te besparen op je energierekening op de lange termijn. Dankzij ons maatwerk zal ons systeem niet in de weg zitten en direct hetgeen opleveren dat je ervan mag verwachten.

We hebben veel ervaring in de markt van de batterijen / accu’s, hebben de beste leveranciers uitgekozen voor onze batterijen. Zo kunnen we ook veel sneller leveren dan gewoon is in deze markt. Zeer belangrijk, want we gaan alleen voor uiterst tevreden klanten. Hierbij maken we gebruik van erkende installateurs en geven garantie op apparatuur en installatie.

Ons doel is jou te helpen minder afhankelijk te zijn van het netwerk en de stijgende prijzen.

Onze visie

Always deliver

Neem de controle over je energierekening!

DynaPods elimineert de traditionele barrières die geassocieerd worden met het opslaan van eigen energie. Hierdoor wordt de macht over je energieconsumptie en -kosten volledig in jouw handen gelegd. Maak je leven gemakkelijker, bespaar op je energierekening, en word onafhankelijk van wisselende energieprijzen en onvoorspelbaar weer. Kies voor DynaPods, stap in de toekomst van energiebeheer en neem de controle over je energierekening!

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Persoonlijk advies

op maat

Benieuwd of DynaPods een interessante oplossing voor jou is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder en beantwoorden alle vragen.