Zakelijk

Netcongestie is verleden tijd

Ontdek onze revolutionaire thuisaccu! Maximaliseer het gebruik van zelf opgewekte stroom, omzeil terugleververboden en ontgrendel bedrijfsgroei door de beperkingen van je stroomleverancier te doorbreken. Profiteer van dynamische contracten voor voordelig laden en ontladen op piekmomenten, waarmee je met ons systeem geld verdient.

Verdien geld

Verkoop jouw goedkope energie aan derden en verdien aan jouw oplossing van DynaPods.

Goedkoopste energie

Koop jouw energie áltijd tegen het voordeligste tarief in.

Geheel automatisch

Ons slimme algoritme regelt alles volledig automatisch.

100% in controle

Bekijk je besparingen en opbrengsten live in onze app.

Super veilig

Onze accu's kunnen niet ontbranden of ontploffen (Cat l cellen).

100% Groen stroom

Alle energie wordt 100% duurzaam gewonnen.

Energy reimagined

Maatwerk Dynapods

Wij kunnen de DynaPods thuisbatterij of accu container in diverse uitvoeringen, vormen en maten leveren. Onze units voor energie opslag kunnen tevens buiten geplaatst worden (IP65) en zijn koppelbaar. De minimale capaciteit bedraagt 10,6 kWh en maximaal 163,2 kWh opslag. Dankzij ons maatwerk zal het systeem direct dat opleveren wat je ervan verwacht.

We kunnen sneller leveren dan gewoon is in deze markt en maken gebruik van erkende installateurs. Zeer belangrijk, want we gaan alleen voor uiterst tevreden klanten.

Installatie van de DynaPods

Waarom

Waarom u nú zou moeten starten
met uw eigen DynaPod.

Accu Container - energie opslag systeem

DynaPods benut elektriciteit tegen voordelige tarieven en verkoopt deze strategisch, afgestemd op uw behoeften en eigen verbruik. U profiteert, zonder enige zorg.

Op de smartphone een meting van de DynaPod

In combinatie met een dynamisch energiecontract

Tijdens zonnige en winderige dagen zijn er momenten van overvloedige groene energie, opgewekt door zonnepanelen en windmolens, die wordt teruggevoerd naar het net. Dankzij een dynamisch energiecontract profiteert u van voordelige, soms gratis elektriciteit en zelfs potentiële inkomsten. Deze tarieven worden dagelijks, rond 13.00 uur, voor de komende drie dagen vastgesteld.

Zelfs meerwaarde zonder negatieve energieprijzen

Solarpods heeft een geavanceerde Dynapods Box ontwikkeld, die tot drie dagen vooruit tarieven analyseert en een optimale strategie creëert voor kostenefficiënte energiehandel. 

Onze accu’s worden slim opgeladen wanneer de stroom voordelig, zelfs gratis is, en het overschot wordt met winst verkocht. Zelfs op dagen zonder gratis stroom, kopen we in op de laagste tarieven en verkopen we tegen de hoogste prijzen. Ons unieke systeem creëert waarde zonder negatieve energieprijzen.

Batterijopslag

Óók in combinatie met zonnepanelen

In combinatie met uw eigen zonnepanelen optimaliseert DynaPods het energiegebruik. Het systeem gebruikt locatiegegevens en weersvoorspellingen om de beste dagprijs te bepalen en de meest efficiënte manier om de accu’s op te laden.

Let op: dit systeem vereist een dynamisch stroomcontract bij uw energieleverancier en houdt rekening met:

Veilig
& Betrouwbaar

Eenvoudig
& Gebruiksvriendelijk

Zuinig
& Efficiënt

Onze producten

Welke opslag systeem is
de juiste keuze voor uw situatie?

All-in one opslag systeem

Modulair

Voor de ondernemer met een behoefte aan kleine tot middelgrote opslag. Makkelijk uit te breiden en kan buiten geplaatst worden. Ideaal om opgeslagen zonne-energie in de avond of nacht te gebruiken.

Capaciteit

Levensduur

Accu container voor optimaal energiemanagement

Container Opslag - 100 kWh

COS 100

Voor de ondernemer met een behoefte aan een grote energie-opslag. Makkelijk uit te breiden en kan buiten geplaatst worden.
Inclusief ingebouwde airco en verwarming

Capaciteit

Levensduur

Accu container voor optimaal energiemanagement

Container Opslag - 250 kWh

COS 250

Voor de ondernemer met een behoefte aan een groot volume die willen handelen met energie. Makkelijk uit te breiden en kan buiten geplaatst worden. Inclusief ingebouwde airco en verwarming.

Capaciteit

Levensduur

accu container voor energie opslag en optimaal energiemanagement

Container Opslag - Maatwerk

Maatwerk

Een container met accu’s voor elke situatie! Soms heb je meer opslagruimte nodig, speciale aansluitingen of opties. Wij denken graag met je mee. Makkelijk uit te breiden en kan buiten geplaatst worden. Inclusief ingebouwde airco en verwarming.

Capaciteit

Levensduur

Certificeringen

Financiering

Bij zakelijke aanschaf zijn er diverse financieringsmogelijkheden

Lease
Subsidie

Lease

Vraag een financiering aan bij een van onze partners

Activum Groen Lease verlaagt de drempel voor duurzame investeringen door toegang te faciliteren naar krediet, hiermee dragen zij bij aan een versnelling van de energietransitie en dus een groenere samenleving. Zij werken samen met diverse financiers waardoor zij de beste financiering kunnen aanbieden.

De gerealiseerde maandelijkse energie besparingen wegen in de praktijk op tegen de financieringslasten. Daarmee bespaart u als ondernemer direct, zeker met de huidige oplopende energiekosten.

Met een financiële lease kan de ondernemer zelf fiscale voordelen zoals; SDE++, ISDE, EIA en KIA maximaal benutten.

Subsidie

Maak gebruik van investeringsaftrek regelingen

Je kan de Energie-investeringsaftrek (EIA) gebruiken. Deze kan je aanvragen bij de RVO. Naast de afschrijving mag je van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. De aftrek is 45,5% van het investeringsbedrag dat in aanmerking komt.

Verder kan ook de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) gebruikt worden via De Belastingdienst. Het bedrag dat je mag aftrekken hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar.

Ook zijn er diverse subsidies beschikbaar voor ondernemers, maar dit verschilt per provincie. Zo is er in Noord-Holland de Oplossing bij Netcongestie Noord-Holland 2023 (SON) subsidie beschikbaar.

We helpen je graag om uit te zoeken welke subsidie in jouw provincie beschikbaar is.

Werkwijze

In vier stappen naar energie onafhankelijkheid!

Stap 1

Plaats een aanvraag

Interesse in onze oplossingen? Neem vrijblijvend contact op.

Stap 2

Afspraak op locatie

We komen op locatie kijken welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Stap 3

Vrijblijvende offerte

U ontvangt binnen 48 uur een vrijblijvend voorstel op maat.

Stap 4

Installatie & Onderhoud

Onze specialisten regelen alles van a tot z.

Persoonlijk advies

op maat

Benieuwd of DynaPods een interessante oplossing voor u is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder en beantwoorden alle vragen.