De innovatieve oplossing om uw energieverbruik te optimaliseren en uw bedrijf naar een duurzamere toekomst te leiden. 

Grote accu voor zonnepanelen

DynaPods is uw partner in energieoptimalisatie en duurzaamheid. Wij begrijpen de noodzaak om minder afhankelijk te zijn van het elektriciteitsnet en controle te krijgen over uw energieverbruik. Of u nu eigenaar bent van een vakantiepark of camping of actief bent in de agrarische sector, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die u helpen uw energiedoelen te bereiken.

Vorige slide
Volgende slide

De kracht van een grote accu voor zonnepanelen

Bent u op zoek naar een krachtige oplossing om uw zonnepanelen te ondersteunen? DynaPods biedt een accu container die perfect is afgestemd op uw behoeften. Met onze grote accu voor zonnepanelen kunt u overtollige energie opslaan die overdag wordt gegenereerd en deze gebruiken wanneer u het nodig heeft, zelfs ‘ s nachts of op bewolkte dagen.

Onze unieke oplossing

DynaPods onderscheidt zich door het unieke algoritme dat stroom inkoopt wanneer de energie het goedkoopst is. Het eventuele overschot uit de accu’s wordt dan weer verkocht op momenten dat de tarieven hoger zijn. Dit stelt u in staat om uw energiekosten te minimaliseren en uw efficiëntie te maximaliseren. Om deze software te plaatsen op een grote accu voor zonnepanelen in combinatie met zonnepanelen optimaliseren wij het energiegebruik door gebruik te maken van locatiegegevens en weersvoorspellingen.

Op de smartphone een meting van de DynaPod
Grote accu voor zonnepanelen bij DynaPods

Belangrijke overwegingen

Het gebruik van ons systeem vereist een dynamisch stroomcontract bij uw energieleverancier. Daarnaast houden we rekening met:

Grote accu voor zonnepanelen: Technische kenmerken

Bij DynaPods streven we naar de hoogste standaarden op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie voor onze grote accu’s voor zonnepanelen.  De energie opslag systemen van SolarPods maken gebruik van CATL LFP-batterijen, bekend om hun betrouwbaarheid en lange levensduur. Daarnaast zijn ze uitgerust met een dubbel brandblussysteem en een 1+1 redundantie ontwerp, wat maximale veiligheid garandeert, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Voor uw gemak worden de accu containers vooraf geïnstalleerd in de fabriek, wat zorgt voor een gemakkelijke installatie op locatie en bevatten geïntegreerde BMS/EMS voor diverse toepassingen, inclusief cloud controle voor moeiteloze bediening. 

Onze accu containers zijn ontworpen met een Depth of Discharge (DoD) van 100%, wat betekent dat u het maximale uit uw batterij kunt halen en uw Return on Investment (ROI) kunt optimaliseren. Bovendien zijn onze systemen schaalbaar en kunnen ze worden uitgebreid om aan uw energiebehoeften te voldoen. Met energiebesparende HVAC-ontwerpen zorgen we ervoor dat uw energiekosten worden geminimaliseerd, terwijl de efficiëntie wordt gemaximaliseerd. 

Kies voor een grote accu voor zonnepanelen van DynaPods en benut het volledige potentieel van uw zonne-energiesysteem.

Veilig
& Betrouwbaar

Eenvoudig
& Gebruiksvriendelijk

Zuinig
& Efficiënt

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Persoonlijk advies

op maat

Benieuwd of DynaPods een interessante oplossing voor u is? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder en beantwoorden alle vragen.