Populaire sectoren

Bespaar kosten en bevorder duurzaamheid door batterijopslag te gebruiken.

Batterijopslag

Batterijopslag is een innovatieve oplossing voor zowel bedrijven als particulieren. Het verandert de manier waarop we energie gebruiken en bewaren. In plaats van afhankelijk te zijn van traditionele energiebronnen, zoals het elektriciteitsnet of fossiele brandstoffen, biedt batterijopslag een flexibele en duurzame manier om energie op te slaan voor toekomstig gebruik.

Waarom kiezen voor batterijopslag?

Energieopslag voor bedrijven:

In een wereld die steeds meer afhankelijk is van elektriciteit, is betrouwbare batterijopslag cruciaal voor bedrijven van elke omvang. Onze DynaPods batterijopslagsystemen helpen bedrijven om energie op te slaan tijdens piekuren, waardoor ze kunnen profiteren van lagere energietarieven en tegelijkertijd hun impact op het milieu verminderen. Een efficiënte accu container voor energieopslag is de ideale oplossing voor bedrijven.

Voor particulieren:

Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om te investeren in duurzame energie, zoals zonnepanelen. Met een thuisbatterij van DynaPods kun je de opgewekte energie opslaan voor later gebruik, zelfs wanneer de zon niet schijnt. Dit helpt je om jouw energierekening te verlagen, waardoor je niet meer afhankelijk bent van bijvoorbeeld de afbouw van de salderingsregeling.

Verdien geld

Onze software koopt stroom in op momenten wanneer de tarieven laag, gratis of negatief zijn en verkoopt deze wanneer de tarieven hoger zijn.

EPEX en onbalansmarkt

Onze software handelt zowel op de EPEX als de onbalansmarkt, waardoor het rendement hoger is en de terugverdientijd aanzienlijk korter.

Geheel automatisch

Ons slimme algoritme regelt alles volledig automatisch.

100% in controle

Bekijk je besparingen en opbrengsten live in onze app.

Super veilig

Onze accu's kunnen niet ontbranden of ontploffen (CAT L cellen).

100% Groen stroom

Alle energie wordt 100% duurzaam gewonnen.

Voordelen van batterijopslag

Onafhankelijk van het elektriciteitsnet.

Door te investeren in batterijopslag kun je jouw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet verminderen. Je kunt dan namelijk je eigen opgeslagen energie gebruiken tijdens piekuren of tijdens stroomstoringen, waardoor ze minder kwetsbaar worden voor onderbrekingen en prijsschommelingen op de energiemarkt. Sterker nog, wij kopen de energie in op tijden dat de energie het goedkoopst is en verkopen deze op piekuren!

Duurzaam.

Batterijopslag draagt bij aan een duurzamere energievoorziening door het mogelijk te maken om meer hernieuwbare energiebronnen te gebruiken. Door zonne-energie of windenergie op te slaan, kan de vraag naar fossiele brandstoffen verminderen en de uitstoot van broeikasgassen worden verminderd, waardoor een positieve impact op het milieu ontstaat.

Flexibiliteit in energiegebruik.

Batterijopslag biedt de flexibiliteit om energie op te slaan wanneer deze overvloedig beschikbaar is. Dit stelt zowel bedrijven als particulieren in staat om te profiteren van gunstige energietarieven en om te gaan met schommelingen in het aanbod van hernieuwbare energiebronnen, zoals zonne-energie en windenergie.

Batterijopslag voor energie management systeem
Op de smartphone een meting van de DynaPod

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Doe mee met de energierevolutie!

Op zoek naar manieren om jouw energiebeheer te optimaliseren en tegelijkertijd jouw operationele kosten te verlagen? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe onze batterijopslagsystemen jouw bedrijf kunnen transformeren!