Populaire sectoren

Geavanceerde energieopslagoplossingen voor jouw bedrijf. Efficiënte accucontainers, gecombineerd met een uniek algoritme. Bespaar kosten en bevorder duurzaamheid.

Energie opslag bedrijven : De toekomst van duurzame bedrijfsvoering

De energie opslag van bedrijven is een essentieel onderdeel voor vooruitstrevend te zijn. In de wereld van vandaag, waar duurzaamheid en efficiëntie sleutelwoorden zijn, bieden wij geavanceerde oplossingen voor energieopslag voor bedrijven. Een accu- of batterijcontainer van Dynapods, is ontworpen om aan jouw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Gecombineerd met ons unieke algoritme, kun je niet alleen geld besparen, maar zelf verdienen!

Previous slide
Next slide

Waarom kiezen bedrijven voor Energie opslag?

Energieopslag speelt een cruciale rol in het beheren van energiebronnen. Het stelt bedrijven in staat om energie op te slaan tijdens periodes van lage vraag en deze te gebruiken wanneer het nodig is. Dit kan niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen opleveren, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie en draagt bij aan een groenere planeet.

Word onafhankelijk

Voordelen van Energie Opslag voor jouw bedrijf

  • Kostenbesparing: Verminder jouw energierekening door energie op te slaan tijdens daluren.
  • Duurzaamheid: Draag bij aan een duurzamere wereld door efficiënter gebruik van energie.
  • Betrouwbaarheid: Zorg voor een constante energietoevoer, essentieel voor de continuïteit van jouw bedrijfsactiviteiten.
  • Flexibiliteit: Pas je energie opslag aan op basis van jouw bedrijfsbehoeften.

Oplossingen: Energie opslag voor bedrijven

Onze batterij- en accucontainers zijn ontworpen voor de zakelijke markt, met een focus op betrouwbaarheid, duurzaamheid en schaalbaarheid. Ze zijn ideaal voor bedrijven die hun energieverbruik willen optimaliseren, kosten willen verlagen en hun ecologische voetafdruk willen minimaliseren.

Accucontainers

Onze hoogwaardige accucontainers zijn perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan een flexibele, veilige en efficiënte oplossing voor energieopslag. Een accu container van Dynapods is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en bieden een betrouwbare energieopslagcapaciteit, essentieel voor een naadloze bedrijfsvoering.

Energie opslag bedrijven
Op de smartphone een meting van de DynaPod

Slim Algoritme

DynaPods’ revolutionaire algoritme optimaliseert jouw energiebeheer door slim in te spelen op de fluctuerende energiemarkt. Het koopt elektriciteit in en slaat deze op in jouw accucontainer wanneer de prijzen het laagst zijn, vaak tijdens momenten van energieoverschotten zoals bij hoge zonne-energieproductie. Is de opgeslagen energie niet meteen nodig en stijgen de prijzen? Dan verkoopt het algoritme automatisch de energie tegen een hogere prijs. Dit dynamische systeem zorgt voor kostenefficiëntie en maximaliseert jouw winst uit energietransacties.

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Doe mee met de energierevolutie!

Geïnteresseerd in het verbeteren van jouw energiebeheer en het verlagen van jouw operationele kosten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe onze energieopslagsystemen jouw bedrijf kunnen transformeren.