Financiering

Help me met mijn financiering.

Het is mogelijk om de aanschaf van een DynaPods via een van onze partners te financieren. Wil je hier meer informatie over ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat je binnen 48 uur aan de juiste partij wordt gekoppeld

Financiering

Bij zakelijke aanschaf zijn er diverse financieringsmogelijkheden

Lease

Vraag een financiering aan bij een van onze partners

Activum Groen Lease verlaagt de drempel voor duurzame investeringen door toegang te faciliteren naar krediet, hiermee dragen zij bij aan een versnelling van de energietransitie en dus een groenere samenleving. Zij werken samen met diverse financiers waardoor zij de beste financiering kunnen aanbieden.

De gerealiseerde maandelijkse energie besparingen wegen in de praktijk op tegen de financieringslasten. Daarmee bespaart u als ondernemer direct, zeker met de huidige oplopende energiekosten.

Met een financiƫle lease kan de ondernemer zelf fiscale voordelen zoals; SDE++, ISDE, EIA en KIA maximaal benutten.

Subsidie

Maak gebruik van investeringsaftrek regelingen

Je kan de Energie-investeringsaftrek (EIA) gebruiken. Deze kan je aanvragen bij de RVO. Naast de afschrijving mag je van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. De aftrek is 45,5% van het investeringsbedrag dat in aanmerking komt.

Verder kan ook de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) gebruikt worden via De Belastingdienst. Het bedrag dat je mag aftrekken hangt af van het geĆÆnvesteerde bedrag in het boekjaar.

Ook zijn er diverse subsidies beschikbaar voor ondernemers, maar dit verschilt per provincie. Zo is er in Noord-Holland de Oplossing bij Netcongestie Noord-Holland 2023 (SON) subsidie beschikbaar.

We helpen je graag om uit te zoeken welke subsidie in jouw provincie beschikbaar is.

Wens je meer informatie over de financieringsmogelijkheden van een DynaPod.

We brengen je graag in contact met een van onze financieringspartners.