Zakelijk

Agrarische sector

Veel bedrijven in de agrarische sector hebben te maken met de huidige netcongestie. Met name aan de aanbodkant van energie aan het net lopen veel agrarische bedrijven tegen uitdagingen aan. Op dit moment worden de omvormers op afstand uitgezet door netbeheerders of ontvangen bedrijven brieven van netbeheerders dat het net de toestroom van groene energie niet meer aan kan op bepaalde momenten en dat de zonnepanelen uitgeschakeld dienen te worden.

Oplossingen

Dé oplossing voor
de agrarische sector

Eigen energiecentrale

Bij plaatsing van een accu container opslagsysteem wordt er een eigen energiecentrale gecreëerd waar de zonne-energie direct wordt opgeslagen in de accu’s. Op momenten dat er veel vraag is wordt er direct gebruikt vanuit deze accu’s.

Op de smartphone een meting van de DynaPod

Maak gebruik van overschotten

De software van Dynapods koopt daarnaast stroom in wanneer het tarief goedkoop, gratis of zelfs negatief is. Het eventuele overschot uit de accu’s wordt dan weer verkocht op momenten wanneer er veel vraag is op het net en wanneer het tarief dus hoog is.

COS 100: Perfect voor de agrarische sector

Met name de COS 100 met een opslagcapaciteit van 100kWh en een hybride omvormer van 50kW is uiterst geschikt voor de agrarische sector.

De COS 100 kan gekoppeld worden aan elkaar om de opslagcapaciteit te verhogen en dus een nog hoger rendement te behalen met de in -en verkoop van energie via onze software.

Batterijopslag
Grote accu voor zonnepanelen bij DynaPods

Tevreden netbeheerders

Alle netbeheerders zijn uiterst content met onze systemen inclusief de software, aangezien we bij elk systeem dat wij plaatsen het net wordt ontlast. Dit vanwege het feit dat onze software inkoopt bij hoogspanning en verkoopt bij laagspanning