Populaire sectoren

Powering independence

Ga van start voor €25 per maand!

Na aanschaf van een DynaPod word je voor slechts €25 per maand volledig ontzorgd en ben je gegarandeerd van het laagste mogelijke energietarief.

Hoe werkt het?

Eenmalige aanschaf
+ €25 per maand

Aanschaf
Abonnement

Once in a lifetime

Eenmalige aanschaf

Het beste nieuws is dat u op twee manieren toegang kunt krijgen tot deze revolutionaire technologie. U heeft de keuze om uw DynaPods aan te schaffen voor direct eigenaarschap, of als dat beter bij uw budget past, bieden wij ook flexibele financieringsmogelijkheden. Hiermee kunt u de voordelen van onze thuisbatterijen ervaren zonder directe aanschafkosten. Kies voor energie-efficiëntie, duurzaamheid en controle over uw energieverbruik met DynaPods. Het is de sleutel tot een slimmere en groenere toekomst voor uw huishouden. Ontdek vandaag nog welke DynaPods-batterij het beste bij u past en neem de controle over uw energieverbruik in eigen handen!

Save on your monthly payments

Maandelijks abonnement

Maak kennis met de toekomst van energieopslag: onze innovatieve thuisbatterij, die de manier waarop u energie gebruikt en koopt, voorgoed zal veranderen. Met ons baanbrekende systeem kunt u dynamisch en slim energie inkopen, zodat u altijd profiteert van de meest voordelige tarieven. Ons flexibele abonnement begint al vanaf slechts 25 euro per maand, waardoor duurzame energie nu voor iedereen toegankelijk is. Maak uw huis slimmer en efficiënter met onze thuisbatterij en geniet van betaalbare, groene stroom wanneer u het nodig heeft. Welkom bij de energierevolutie van morgen!