Populaire sectoren

Een batterij container is de toekomst van duurzame energieopslag. Ontdek waarom!

Batterij container

Een batterij container van Dynapods biedt een innovatieve en efficiënte manier om energie op te slaan en te distribueren. Heel nuttig voor bedrijven, bungalowparken en VVE’s. Met de toenemende vraag naar groene energie en de uitdagingen van netwerkcapaciteit, biedt een batterij container een oplossing die zowel economisch als ecologisch voordelig is.

Previous slide
Next slide

Batterij container voor bedrijven

Een batterij container is de ideale keuze voor bedrijven die een betrouwbare en flexibele oplossing zoeken voor energieopslag. Door energie op te slaan van hernieuwbare bronnen, zoals zonnepanelen, kun je de energie gebruiken op momenten dat het netwerk onder druk staat. Dit helpt niet alleen bij het stabiliseren van jouw energievoorziening, maar ook bij het maximaliseren van de efficiëntie en kostenbesparingen.

Batterij opslag container met geavanceerde technologie

De batterij containers van Dynapods zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om maximale veiligheid en betrouwbaarheid te garanderen. Onze accu containers maken gebruik van CATL LFP batterijen, bekend om hun lange levensduur en hoge prestaties. Daarnaast zijn ze voorzien van een dubbel brandblussyteem, wat zorgt voor extra veiligheid. Met ons cloudgebaseerde controlesysteem kun je de prestaties van jouw batterij container in real-time monitoren en beheren, waar je ook bent. 

Een ander belangrijk aspect is efficiëntie. Systemen met 100% DoD (Depth of Discharge) helpen de ROI (Return on Investment) te verbeteren. Ze besparen capaciteit en kunnen indien nodig uitgebreid worden. Daarnaast is het HVAC-ontwerp vaak energiebesparend en efficiënt.

Veilig
& Betrouwbaar

Eenvoudig
& Gebruiksvriendelijk

Zuinig
& Efficiënt

Word onafhankelijk

Flexibele energiecontracten

Een van de grootste voordelen van onze batterij containers is de compatibiliteit met dynamische energiecontracten. Ons uniek algoritme slaat jouw energie op als deze goedkoop en verkoopt de energie wanneer de prijzen hoog zijn. Dit biedt een geweldige kans om jouw energiekosten te verlagen en tegelijkertijd bij te dragen aan een duurzame toekomst.

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Batterij container van Dynapods met het team

Veelzijdigheid

Onze batterij containers zijn veelzijdig en kunnen worden ingezet in verschillende sectoren. Voor bedrijven betekent dit een betrouwbare energievoorziening zonder onderbrekingen, wat cruciaal is voor de continuïteit van jouw bedrijfsprocessen. Bungalowparken kunnen profiteren van lagere energiekosten en een groene uitstraling. Voor VVE’s biedt het een manier om gezamenlijk te investeren in duurzame energieoplossingen en de energiekosten voor alle bewoners te verlagen. Wil jij ook een betrouwbare energie opslag voor jouw bedrijf? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Onze producten

Batterij container kopen

Ben jij geïnteresseerd in een batterij container kopen? Bij Dynapods bieden we verschillende opslagsystemen. Welk opslag systeem is de juiste keuze voor jouw situatie? 

Container Opslag - 100 kWh

COS 100

Accu container met 50 kW omvormer en 100 kWh opslagcapaciteit.

Dynapods Accucontainer 215 kWh

Container Opslag - 215 kWh

COS 215

Accu container met 100 kW omvormer en 215 kWh opslagcapaciteit.

Dynapods Accucontainer 645 kWh

Container Opslag - 645 kWh

COS 645

Accu container met 100-300 kW omvormer en 215-645 kWh opslagcapaciteit.

Dynapods Accucontainer 1075 kWh

Container Opslag - 1075 kWh

COS 1075

Accu container met 300-500 kW omvormer en 645-1075 kWh opslagcapaciteit.

Dynapods Accucontainer 2150 kWh

Container Opslag - 2150 kWh

COS 2150

Accu container met 300-900 kW omvormer en 1075-2150 kWh opslagcapaciteit.

accu container voor energie opslag en optimaal energiemanagement

Container Opslag - Maatwerk

Maatwerk

Accu container op maat, voor elke situatie! Bij behoefte aan meer opslagruimte, speciale aansluitingen of andere opties.

Doe mee met de energierevolutie!

Ben jij klaar om de stap te zetten naar een duurzame en kostenefficiënte energieoplossing? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan om te ontdekken hoe onze containers met batterij jouw energiebeheer gaan transformeren!