Populaire sectoren

Een drastisch lagere energierekening met een thuisaccu van DynaPods? Ons unieke algoritme koopt automatisch de goedkoopst mogelijke stroom in.

Thuisaccu

In een wereld waarin het behoud van energie en zelfvoorziening steeds meer aandacht krijgt, is een thuisaccu een slimme oplossing om energie op te slaan en te beheren. Of je nu al zonnepanelen hebt, erover nadenkt, of zelfs helemaal geen zonnepanelen heeft, een thuisaccu kan jou ontzettend helpen om efficiënter met energie om te gaan. Vooral nu de terugverdientijd van de zonnepanelen aanzienlijk langer wordt door de afbouw van de salderingsregeling.

Bespaar een hoop geld met een Thuisaccu


De thuisaccu van DynaPods onderscheidt zich van andere aanbieders doordat het gebruik ervan niet afhankelijk is van zonnepanelen. Hoe we dat doen? We hebben een uniek algoritme ontwikkeld dat energie inkoopt op momenten dat er veel goedkope, groene energie beschikbaar is, zoals op zonnige en winderige dagen.

Maar hoe werkt dat eigenlijk?


We maken gebruik van jouw dynamisch energiecontract en kijken naar de tijden waarop de energietarieven het goedkoopst zijn. Op basis daarvan kopen we de energie zo voordelig mogelijk in! En ons slimme algoritme regelt dit helemaal automatisch, waardoor jij altijd profiteert van de laagst mogelijke energieprijzen, zonder afhankelijk te zijn van externe omstandigheden. En als je meer energie hebt opgeslagen dan je nodig hebt? Geen zorgen! Ons algoritme verkoopt automatisch het overschot terug wanneer de energieprijzen weer stijgen. Zo ben je altijd slim bezig met energie!

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Previous slide
Next slide

Thuisaccu kopen

Als je denkt aan het kopen van een thuisaccu, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Het is belangrijk dat de capaciteit van de accu past bij de hoeveelheid energie die je gebruikt. Bij DynaPods kun je modulaire thuisaccu’s vinden, waarbij je zelf de capaciteit kunt kiezen die het beste bij jouw behoeften past.

Thuisaccu 5 kwh

Thuisaccu 10 kwh

Thuisaccu 20 kwh

Thuisaccu 30 kwh

40 kwh en hoger (tot 160 kwh)

Weten welke oplossing het beste past bij jouw behoeften en verbruikspatroon? Vraag binnen 1 minuut een vrijblijvende offerte aan, op basis van jouw situatie!

Verdien geld

Onze software koopt stroom in op momenten wanneer de tarieven laag, gratis of negatief zijn en verkoopt deze wanneer de tarieven hoger zijn.

EPEX en onbalansmarkt

Onze software handelt zowel op de EPEX als de onbalansmarkt, waardoor het rendement hoger is en de terugverdientijd aanzienlijk korter.

Geheel automatisch

Ons slimme algoritme regelt alles volledig automatisch.

100% in controle

Bekijk je besparingen en opbrengsten live in onze app.

Super veilig

Onze accu's kunnen niet ontbranden of ontploffen (CAT L cellen).

100% Groen stroom

Alle energie wordt 100% duurzaam gewonnen.

Particulier

Maximaal rendement uit energie

Ontdek de kracht van onze geavanceerde lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) batterijen. Deze innovatieve technologie biedt jou een wereld van voordelen:

BTW Terugvragen voor consumenten

Consumenten die een thuisbatterij kopen – met óf zonder zonnepanelen – kunnen bij de Belastingdienst de btw terugvragen die op de batterij zit.

Goedkope energie, ook zónder zonnepanelen

Thuisaccu en zonnepanelen

Bij het kopen van een thuisbatterij zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Geen zorgen, wij bekijken dit samen met jou. Genieten van de laagst mogelijke energietarieven met DynaPods is mogelijk voor zowel huishoudens mét als zónder zonnepanelen.

Je hebt al zonnepanelen

Als je al zonnepanelen hebt, biedt een DynaPod de mogelijkheid om de overdag opgewekte zonne-energie op te slaan voor later gebruik. Dit is vooral handig in de avonduren wanneer er meer energie wordt verbruikt, maar de zonnepanelen geen stroom opwekken. En zelfs als de zon een tijdje niet schijnt, profiteer je nog steeds van de laagst mogelijke energietarieven dankzij ons slimme algoritme dat energie op de goedkoopste momenten inkoopt en opslaat. Hierdoor dalen jouw energiekosten aanzienlijk en wordt jij minder afhankelijk van het energienet!

Je hebt nog geen zonnepanelen

Zelfs als je geen zonnepanelen hebt, kan een DynaPod een slimme keuze zijn. Ons algoritme koopt energie in tijdens momenten van overvloed aan groene energie, zoals zonnige en winderige dagen. Waardoor je kunt profiteren van lage of soms zelfs gratis elektriciteitstarieven, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw eigen zonne-energieproductie. Dit vermindert dus de afhankelijkheid van traditionele energieleveranciers en biedt een duurzamere energieoplossing voor jouw huis!

Doe mee met de energierevolutie!

Klaar om energie onafhankelijk te worden? Zeg hallo tegen de toekomst van energie met DynaPods. Neem vandaag nog de eerste stap naar een energieonafhankelijke toekomst met DynaPods! Weten hoe het werkt en hoe DynaPods jou kan helpen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan!