Geavanceerde energieopslagoplossingen voor uw bedrijf. Efficiënte accucontainers, gecombineerd met een uniek algoritme. Bespaar kosten en bevorder duurzaamheid.

Energie Opslag: De Toekomst van Duurzame Bedrijfsvoering

Energieopslag, een essentieel onderdeel voor elke vooruitstrevende onderneming. In de wereld van vandaag, waar duurzaamheid en efficiëntie sleutelwoorden zijn, bieden wij geavanceerde oplossingen voor zakelijke energieopslag. Een accu- of batterijcontainer van Dynapods, is ontworpen om aan uw specifieke bedrijfsbehoeften te voldoen. Gecombineerd met ons unieke algoritme, kunt u niet alleen geld besparen, maar zelf verdienen!

Vorige slide
Volgende slide

Waarom Kiezen voor Energie Opslag?

Energieopslag speelt een cruciale rol in het beheren van energiebronnen. Het stelt bedrijven in staat om energie op te slaan tijdens periodes van lage vraag en deze te gebruiken wanneer het nodig is. Dit kan niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen opleveren, maar verhoogt ook de energie-efficiëntie en draagt bij aan een groenere planeet.

Word onafhankelijk

Voordelen van Energie Opslag voor Uw Bedrijf

  • Kostenbesparing: Verminder uw energierekening door energie op te slaan tijdens daluren.
  • Duurzaamheid: Draag bij aan een duurzamere wereld door efficiënter gebruik van energie.
  • Betrouwbaarheid: Zorg voor een constante energietoevoer, essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten.
  • Flexibiliteit: Pas uw energie opslag aan op basis van uw bedrijfsbehoeften.

Oplossingen Voor Zakelijke Energie Opslag

Onze batterij- en accucontainers zijn ontworpen voor de zakelijke markt, met een focus op betrouwbaarheid, duurzaamheid en schaalbaarheid. Ze zijn ideaal voor bedrijven die hun energieverbruik willen optimaliseren, kosten willen verlagen en hun ecologische voetafdruk willen minimaliseren.

Accucontainers

Onze hoogwaardige accucontainers zijn perfect voor bedrijven die behoefte hebben aan een flexibele, veilige en efficiënte oplossing voor energieopslag. Een accu container van Dynapods is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, en bieden een betrouwbare energieopslagcapaciteit, essentieel voor een naadloze bedrijfsvoering.

Op de smartphone een meting van de DynaPod

Slim Algoritme

DynaPods’ revolutionaire algoritme optimaliseert uw energiebeheer door slim in te spelen op de fluctuerende energiemarkt. Het koopt elektriciteit in en slaat deze op in uw accucontainer wanneer de prijzen het laagst zijn, vaak tijdens momenten van energieoverschotten zoals bij hoge zonne-energieproductie. Is de opgeslagen energie niet meteen nodig en stijgen de prijzen? Dan verkoopt het algoritme automatisch de energie tegen een hogere prijs. Dit dynamische systeem zorgt voor kostenefficiëntie en maximaliseert uw winst uit energietransacties.

Full automatic

Één keer aansluiten.
Voor altijd geregeld.

Dynamisch energiecontract

Géén vast energietarief, maar dynamisch en voordelig.

SolarPods omvormer+accu

Hypermoderne thuisbatterij voor opslag van jouw energie.

DynaPods Box

Ons superslimme algoritme dat non-stop voor jou aan het werk gaat.

DynaPods

Altijd beschikking over de goedkoopst mogelijke energie. Om zelf te gebruiken of te verkopen.

Doe mee met de energierevolutie!

Geïnteresseerd in het verbeteren van uw energiebeheer en het verlagen van uw operationele kosten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over hoe onze energieopslagsystemen uw bedrijf kunnen transformeren.